top of page
BG4.png

Restavracija

1F7A6883_edited.jpg
BG4.png
gostisce dolinsek restavracija
separator3_3d.png

Naša hrana

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo našo prestižno ponudbo hrane, ki vas bo popeljala na nepozabno kulinarično doživetje. Naši kuharski mojstri bodo poskrbeli, da boste okušali najboljše sestavine, ki jih lahko ponudi narava, kombinirane v edinstvene okuse in teksture. Naša hrana ne le okusno, temveč tudi vizualno privlačna - vsaka jed bo predstavljena kot prava umetnina. Vsi naši catering strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaš dogodek postrežen s stilom in popolno usklajen s preostalimi elementi. Pri nas gre za preseganje pričakovanj in ustvarjanje nepozabnih spominov za vas in vaše goste.

BG4.png
separator2a_3d.png

Jedilnice

Naše jedilnice so popolno mesto za okusno in elegantno kosilo ali večerjo. Ponujamo vam tri različne možnosti za sedenje, tako da lahko izberete pravo velikost in ambient za svoj dogodek. Imamo veliko jedilnico z 180 sedeži, ki je idealna za večje dogodke, kot so poroke, rojstni dnevi ali poslovna srečanja. Poleg tega imamo manjšo jedilnico z 40 sedeži za bolj intimne priložnosti. Če želite uživati ​​na soncu, pa lahko sedete tudi na našo prostorno teraso s 100 sedeži, kjer boste lahko uživali v svežem zraku in lepem razgledu.

Ponosni smo tudi na našo bogato vinsko karto, ki vsebuje več kot 120 vrst vin iz najboljših vinorodnih območij po vsem svetu. Naša izkušena ekipa bo z veseljem pomagala pri izbiri pravega vina, ki se bo najboljše ujemalo z vašim obrokom in okusom. 

Na voljo imamo:

- večja jedilnica s 180 sedeži

- manjša jedilnica s 40 sedeži

- terasa s 100 sedeži

- vinska karta z več kot 120 različnimi vini

gostisce dolinsek hrana
BG4.png
gostisce dolinsek restavracija
separator2a_3d.png

Rezervacija

Pridite in rezervirajte si vaš nepozaben dogodek življenja. Mi smo že pripravljeni, zato pridita in se poročita pri nas!

Rezervacije sprejemamo na:

+386 7 81 41 595

bottom of page