top of page
BG4.png

Poroke

DSC03358.jpg

Naj se vajina skupna pot prične na Vrhu

BG4.png
gostisce dolinsek restavracija
separator3_3d.png

Čudovit ambient

Dovolite, da vama pričaramo nepozabne trenutke, ki si jih bosta zapomnila za celo življenje! Z intimnostjo prepojen poročni obred v objemu neokrnjene narave. Mehkoba poletnega dne pričara neponovljivost trenutka, ki ga  okrona ljubezen mladoporočencev.

Prestižno organizirana poroka se odvija na izjemni, očarljivi lokaciji, ki je okrašena z razkošnimi dekoracijami in cvetjem. Vsaka podrobnost je na mestu, vključno z najboljšimi fotografi, ki bodo ujeli vsak vaš nepozaben trenutek tega izjemnega dne. S celovito organizacijo poroke in fotografije bosta mladoporočenca brezskrbno uživala v svojem sanjskem dnevu, medtem ko se vama bodo vsi udeleženci pridružili v popolni harmoniji.

BG4.png
separator2a_3d.png

Naša kuhinja

Pri nas lahko ta posebni dan doživita tako, kot sta si vedno želela. Skupaj z vama bomo poiskali primerno kulinarično ponudbo. Na voljo imamo bogato vinsko karto. Pripravili smo številne možnosti, kombinacije in rešitve za ta edinstvene dogodek.

Vedno se trudimo, da vama ponudimo vrhunsko doživetje, ki vključuje odlično hrano in popolno storitev. Zavedamo se, da vsak dogodek, na katerem sodelujemo, zahteva svoj pristop in edinstveno doživetje. Poleg tega, se pri vsakem dogodku potrudimo, da jedi predstavimo v umetniški podobi, ki bo goste očarala tako vizualno kot okusno. V celoti skrbimo za vse elemente dogodka, kot so dekoracija, postrežba s stilom in usklajenost z ostalimi elementi, da bi vama zagotovili popolnost. Skupaj se trudimo, da ustvarimo doživetje, ki bo vaju navdušilo in zagotovo preseglo vajina pričakovanja.

gostisce dolinsek hrana
BG4.png
gostisce dolinsek poroke
separator2a_3d.png

Rezervacija

Pridite in rezervirajte si vaš nepozaben dogodek življenja. Mi smo že pripravljeni, zato pridita in se poročita pri nas!

Rezervacije sprejemamo na:

+386 7 81 41 595

bottom of page