top of page
BG3.png
BG4.png

Dogodki

DSC02616.jpg

Pri gostišču Dolinšek ponujamo popoln prostor za prirejanje nepozabnih dogodkov. Zunanja travnata površina ponuja prečudovite razglede. V času deževnega vremena, pa imamo velike notranje dvorane. Zunaj imamo moderno prostorno parkirišče, ki vključuje zmogljive električne polnilnice.

BG3.png
gostisce dolinsek hrana
separator2a_3d.png

Teden restavracij

14-23.10.2022

Teden restavracij je teden uživanja. To je čas, ko lahko širša javnost preizkusi našo hrano. Pridružite se nam na slastnem razvajanju s hrano. 

BG3.png
separator2a_3d.png

Flycom Aviation

8.5.2022

V času toplih dni in sonca prav tako prirejamo panoramsko vožnjo s helikopterjem. Pridite in izkusite Posavje iz ptičje perspektive.

gostisce dolinsek flycom
BG3.png
gostisce dolinsek nina pušlar
separator2a_3d.png

Nina Pušlar

9.4.2022

Aprila smo gostili priljubljeno pevko Nino Pušlar. Vedno imamo radi dogodke kjer lahko združimo odlično glasbo in izbrane okuse naše kuhinje.

BG3.png
separator2a_3d.png

Otvoritev Prenovljene Jedilnice

25.3.2022

V marcu smo pripravili izjemen dogodek poln okusov, vonjav in druženja. Naši gostje so uživali v izjemnem ambientu naše prenovljene jedilnice, ki smo jo izvedli v sodelovanju s podjetjem Stilles Sevnica.

gostisce dolinsek restavracija
BG3.png
gostisce dolinsek porsche
separator2a_3d.png

Električna polnilnica

15.3.2022

V sodelovanju z Porsche Slovenija smo v mesecu marcu montirali prve električne polnilnice v našem kraju. Vljudno vabljeni tudi lastniki električnih vozil. Polnjenje je brezplačno. 

PorscheThingyWhole.png
bottom of page